Fordele og ulemper - Shopify

Fordele og ulemper - Shopify

Hjemmesider Reklame
Billede: Pexels
Skrevet af: Redaktionen

Shopify er en af de mest anvendte CMS-løsninger til webshops i verdenen. I dette indlæg vil vi kort prøve at redegøre, hvorfor systemet er blevet så populært, ved at opremse dets største fordele og ulemper. Skulle du stå i den situation, at du netop har startet en virksomhed, der skal blive til en webshop. Ja, så har du helt sikkert gjort dig en masser tanker om, hvilken CMS-løsning, du skal benytte.

Der er mange omkostninger forbundet ved at starte en webshop, heriblandt lager, markedsføring, webhosting, osv. Heriblandt koster et CMS-system også, og Shopify er ingen undtagelse. Dog skal det siges, at der findes mange gratis alternativer. Dog er det ikke anbefalelsesværdigt, hvis man har ambitioner for sin webshop.

Fordele

Det koster cirka 30 amerikanske dollars månedligt at have køre sin webshop igennem Shopify. Dette beløb er meget beskedent, og burde være overkommeligt for selv de mindste og mest nystartede webshops.

Herudover kræver det ikke de store programmeringsfærdigheder at drive en webshop igennem dette system. Derimod skal du “blot” være en dygtig online købmand. Du behøver altså ikke engang at finde ud af, hvad ting som HTML, CSS og Java Script er.

Ideén bag Shopify er nemlig, at det skal være nemt og brugervenligt at drive en webshop, og at der skal være mulighed for at fokusere på det, man er god til. Denne idé har resulteret i, at din webshops backend er utrolig nem at navigere i og overskue. Herudover kan du også nemt se, hvor meget du har omsat for, håndtere ordrer osv.

Som en lille bonus, er det også muligt at blive SSL certificeret helt gratis.

Alt i alt, er Shopify perfekt til dig, der brænder for forretningsdelen af at drive en webshop, ikke den tekniske del.

Ulemper

Den helt store ulempe ved shopify er uden tvivl, at de tager et procentmæssigt gebyr for hvert salg, du laver. Skulle du være så heldig og dygtig, at din webshop bliver en stor succes med en høj omsætning, ender du altså med at betale en meget høj pris for dit CMS-system.

De penge kunne du helt sikkert have fundet noget sjovere at bruge på, end lige Shopify?

Herudover er der også nogen SEO-mæssige udfordringer ved den måde deres URL-struktur er sammensat. Dette kan der desværre ikke ændres på. Det skal dog siges, at det på ingen måde er umuligt at få gode placeringer på søgemaskinerne, blot fordi man benytter Shopify.

Tak til Danish Skin Care
Tak til Danish Skin Care for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos Danish Skin Care kan du blandt andet læse den ultimative guide om bumser.

Relateret indhold