8 gode web-apps, der er gratis

8 gode web-apps, der er gratis

Tools Reklame
Skrevet af: Redaktionen

Leder du efter nogle gode web-apps, der oven i købet er gratis? Så læs med her! Med disse fede apps, kan du ordne både kontorarbejde, billedbehandling, produktion af musik, og meget mere, direkte fra din foretrukne browser.

Her er de otte bedste gratis web-apps.

Stitcher
Slut med at downloade dine yndlings-podcasts. Denne app giver dig mulighed for at lytte til alle podcasts online, helt uden downloads.

BrandLab
Gratis og nem DAW, der både er funktionel, overskuelig og perfekt til team-arbejde.

Office Online
Selvom den ikke helt kan hamle op med den traditionelle og fulde version, Microsoft Office. Til gengæld koster den ikke en krone, hvilket langt fra er tilfældet med alternativet.

Plex
Denne app kan afspille alt indhold, uanset formatet! Et fantastisk alternativ til Media Player og VLC.

Hootsuite
Dette værktøj giver dig både overblik og kontrol over dine foretrukne sociale medier. Det perfekte værktøj til dig, der er altid skal være aktiv på de sociale medier.

Fotor
Et godt alternativ til Adobe Lightroom. Du kan gøre meget ved selv de dårligste fotos ved hjælp af de utallige filtre, der er tilgængelige.

Pastebin
Slut med utallige notesbøger, der forsvinder og bliver ødelagt af kaffe. Nu kan du skrive dine noter ned i Pastebin! Og som en sjov feature, har app'en en “self-destruct” knap, der sletter alle dine noter fra jordens overflade, hvis du vil have det, selvfølgelig.

Photopea
Photopea minder lidt om Photoshop. Det kan redigere et væld af forskellige filtyper, og så kan du endda tilføje et fremragende Liquify plugin.

Relateret indhold