Hvorfor skal jeg have et SSL-certifikat?

Hvorfor skal jeg have et SSL-certifikat?

Hjemmesider Reklame
Billede: Pixabay
Skrevet af: Redaktionen

Et SSL-certifikat er afgørende for, hvorvidt din hjemmeside er sikker at besøge eller ej. Sikkerhed er et af flere argumenter for at få et SSL-certifikat. Få de resterende her.

Hvis du ikke har et SSL-certifikat på din hjemmeside, vil din hjemmeside blive markeret som værende ikke sikker i de fleste browsere. Det vil uden tvivl skabe utryghed hos dine besøgende, og det er selvsagt ikke særligt hensigtsmæssigt.

Er advarslen så begrundet?

Det er den faktisk, for hvis du ikke har et SSL-certifikat, er dataene mellem din hjemmeside og de besøgende ikke krypterede, og det skal de helst være - særligt hvis der er tale om personfølsomme data. Krypterede data er nemlig intet værd for hackere.

Sikkerheden er det altoverskyggende argument for at få et SSL-certifikat. Et andet argument for at få et SSL-certifikat er, at sider med certifikatet favoriseres over sider uden certifikatet i søgemaskinerne. Det betyder dog ikke, at man ikke kan rangere uden certifikatet. Det kan man sagtens, men i dag er ganske vigtig rangeringsfaktor.

Relateret indhold