Tre uundværlige tools til WordPress

Tre uundværlige tools til WordPress

Tools Reklame
Billede: Pixabay
Skrevet af: Redaktionen

Selvom mange udviklere river sig i håret over WordPress, kommer vi ikke udenom, at det er det klart mest benyttede CMS. Det skyldes utvivlsomt brugervenligheden. Det kræver ikke lang tid at lære platformen at kende, og selvom man ikke har udviklerkompetencer, kan man alligevel løse en række udvikleropgaver i WordPress. I denne artikel nævner vi 3 tools, som for mange er uundværlige.

Det anslås, at omkring ¼ af alle hjemmesider benytter WordPress. Det er med afstand det mest populære CMS. Dette til trods for at rigtig mange udviklere ikke kan fordrage systemet, og at det har adskillige børnesygdomme.

WordPress’ popularitet skyldes uden tvivl brugervenligheden. Der findes næppe noget CMS, der er lettere at gå til, og som har en mere intuitiv brugerflade.

Selvom du aldrig har arbejdet med hjemmesider før, vil du på ganske få timer kunne skabe et så solidt kendskab til Wordpress, at du vil kunne præstere en fornuftig hjemmeside.

En af WordPress’ store fordele er de mange plugins, man kan installere. Disse plugins kan klare opgaver, som ellers i mange tilfælde ville have været udviklerkompetencer. Herunder nævnes tre plugins, der for mange WP-brugere er uundværlige.

SEO Yoast

Hvis du har tænkt dig at arbejde aktivt med SEO, skal du bruge et SEO-plugin. Det mest populære er SEO Yoast, hvori du let kan redigere dine meta-titler og -beskrivelser. Der findes andre plugins, som kan det samme som SEO Yoast. Det centrale er bare, at du får hentet et plugin til SEO, hvis du vil give dette område en skalle.

Elementor

Her er tale om et pagebuilder-plugin. Med dette plugin kan du let via drag-and-drop-funktioner strukturer indholdet på din side. Elementor er meget brugervenligt og fungerer væsentlig bedre end WordPress’ egen editor.

Smush

Det er vigtigt, at ens loadhastighed er ganske høj, da internetbrugere er yderst utålmodige. Hvis man vil undgå en langsom side, er det blandt andet vigtigt, at man ikke har for mange tunge billeder.

Smush er et plugin, der komprimerer alle ens billeder uden at nedskalere kvaliteten. Det er super let at bruge, og komprimeringen sker mere eller mindre automatisk.

Relateret indhold