Top 10: Bedste BI-værktøjer til små- og mellemstore virksomheder

Top 10: Bedste BI-værktøjer til små- og mellemstore virksomheder

Tools Reklame
Billede: Canva
Skrevet af: Redaktionen

I vores foregående artikel skrev vi om, hvad Business Intelligence er, og hvordan denne it-løsning fungerer ude i forretningslivet. Det har fået os til at undersøge, hvilke muligheder der egentlig er, hvis dig eller din virksomhed skal til at bruge nogle af disse softwares.

Hvilke BI-løsninger er de bedste? De bedste BI-løsninger er tilpasset virksomhedens behov. Hvis du benytter Business Intelligence er det en god idé at vide, hvilke forskellige software der er på markedet, og om du skal bruge interne- eller eksterne specialister. De bedste løsninger er tilpasset din platform.

Det var et meget kort svar for, hvilken BI-løsning der passer bedst til din virksomhed. Det kan være svært at overskue, hvilke programmer man skal vælge at investere i, og ikke mindst, om man selv skal ansætte folk til at administrere denne vigtige opgave, eller om man skal hyre eksterne konsulenter til arbejdet.

Det er meget individuelt, hvad du har brug for, men i denne moderne verden vil jeg mene, at det altid er en fordel at have en IT-haj internt på sit eget hold. Man skal huske, at det er en utrolig stor viden man opgiver med sine data, og derfor er det en god idé at finde et godt værktøj samt en kompetent person til at udføre denne brede opgave.

Microsoft og SAP

Det er ikke nogen overraskelse, at de store IT-software selskaber også har udviklet programmer til den voksende trend kaldet Business Intelligence. Business Intelligence er en metode at indsamle data og anvende det, som det giver forretningsmæssige fordele.

Microsoft, SAP, IBM, Tableau etc.har alle udviklet nogle programmer, som hjælper dig, når du skal have styr på dine data. Mange er bekendt med excel, og derfor bliver dette ofte brugt som værktøj til at præsentere resultater på, og mange har erfaring med dette program.

Vi har ikke selv testet de forskellige BI-løsninger, men det kan ofte være en dyr fornøjelse at vælge produkter fra nogle af de store it-giganter. Vi har fundet en test fra Finance online, som både har brugeranmeldelser samt deres egen vurdering af de forskellige it-værktøjer.

Top 10: Bedste BI-værktøjer til små og mellemstore virksomheder.

  1. Sisense
  2. Looker
  3. Datapine
  4. Zoho Analytics
  5. Yellowfin
  6. Answer Dock
  7. Hotjar
  8. ReportPlus
  9. Qlikview
  10. Tableau

Disse værktøjer kan hjælpe din virksomhed med at vokse. BI-trenden bliver også ved med at vokse, så skynd dig at komme med på vognen, og find ud af, hvilken løsning, som passer bedst til din virksomheds behov.

Kilde: https://financesonline.com/15-best-business-intelligence-tools-small-big-business/

Jeg håber, at du kan bruge nogle af disse softwares til at komme i gang med BI i din virksomhed. Det bliver et nødvendigt onde at få styr på sin data, da det kan give dig store fordele i forhold til dine konkurrenter, og det kan hjælpe dig med de rigtige beslutninger og strategier.

Relateret indhold