4 WordPress-tips til begynderen

4 WordPress-tips til begynderen

Hjemmesider Reklame
Billede: Bruce Mars
Skrevet af: Redaktionen

Denne artikel er til de grønne WordPress-brugere. Dem, der først lige har lært at navigere rundt i systemet. Hvis det med at lave hjemmesider stadigvæk er lidt nyt for dig, vil du stensikkert kunne lære en masse nyttigt i denne artikel.

Hvis du ikke er den mest erfarne WordPress-bruger, er denne artikel lige netop for dig. Her giver vi nemlig 5 tips til begynderen. Følger du disse tips, kommer du til at skabe meget værdi for dine besøgende, end hvis du bare knokler derudaf med bind for øjnene.

1) Hav en simpel topmenu

Din hjemmeside bør være så enkel som mulig. Derfor skal du ikke fylde en masse ligegyldige sider i din topmenu.

Sørg for kun at have de vigtigste sider i topmenuen, så folk lynhurtigt kan finde det vigtige og ikke skal se bort fra en række sider, som ikke er så centrale.

2) Korte URL’er

Når man opretter en side eller et indlæg via WordPress, kan man selv vælge URL’en. Hvis man ikke foretager sig noget aktivt, autogenererer WordPress en URL med afsæt i overskriften på siden eller indlægget.

Man risikerer at få lange, grimme URL’er, hvis man ikke tilpasser sin URL’er, så det vil vi anbefale alle og enhver at gøre.

3) Få styr på din opsætning

Sørg for, at dit indhold er overskuelig sat op. Det er vigtigt, at du laver en hel masse afsnit, og at dit indhold er spiseligt.

Lange tekster uden overskrifter og linjeoverspring er ingenlunde spiselige, så undgå for alt i verden den slags indhold.

4) Tilføj visuelle elementer

Rigtig mange internetbrugere læser ikke en tekst fra ende til anden. De scanner teksten og det omkringliggende indhold.

Man kan bruge overskrifter til at gøre sin tekst mere scanable, men man kan også inddrage visuelle elementer.

Visuelle elementer, der gør ens tekst mere spiselig og scanable, er meget kærkomne!

Relateret indhold