Kan man leve af at lave hjemmesider? Sådan kan du tjene penge

Kan man leve af at lave hjemmesider? Sådan kan du tjene penge

Hjemmesider Reklame
Billede: Canva
Skrevet af: Redaktionen

Du behøver hverken være udvikler eller have meget erfaring, hvis du vil lave din egen hjemmeside. Det er blevet utrolig nemt, og der er en mange gratis kurser til rådighed på internettet, hvor du kan lære en masse. Se her, hvordan du kan leve af at lave hjemmesider.

Kan man leve af at lave hjemmesider?

Svaret er ja, du kan sagtens leve af at lave hjemmesider. Det gode ved det er, at der er mange forskellige måder at sikre din indkomst på. Man kan både tjene en masse penge ved at lave hjemmesider for andre, der ikke selv gider, eller du kan tjene penge på reklamer, affiliate marketing, eller ved at sælge ydelser og produkter på din hjemmeside.

Man kan hurtigt blive skeptisk, når det kommer til spørgsmålet, om man virkelig kan leve af at lave hjemmesider. Dette er med god grund, da det kan være hårdt arbejde. Ikke fordi det er så svært at lave en hjemmeside, men det at tilegne sig alt den viden der skal til, for at leve af det.

Det anbefales derfor, at man er meget passioneret, inden man går i gang med at lave en hjemmeside. Hvis du er det, så er der mange muligheder for at leve af det. Du kan sågar have mange hjemmesider på en gang, uden at det er stressende.

Wordpress

Det mest kendte CMS i verden er wordpress. CMS står for Content Management System, og er en software, hvor man kan udvikle hjemmesider. Wordpress er den nemmeste vej til at lave en personlig blog, hvor man kan tjene penge.

Er du interesseret i at skabe en passiv indkomst, hvor du kan tage dit arbejde med på ferien? Så kunne det være, at du skulle lave en hjemmeside i Wordpress. Læs mere om, hvordan du kommer i gang her: Sådan kommer du i gang med Wordpress

Shopify

Er du derimod interesseret i at starte din egen webshop? Dette kan du også gøre i Wordpress, men der er andre gode alternativer. Shopify er et CMS der er lavet specifikt til webshops. Der er flere fordele og ulemper ved dette. Læs mere om disse her: Fordele og Ulemper ved Shopify

Tak til HotelSpecials

Hvis du lærer at leve af at lave hjemmesider, kan du tage dit arbejde med dig, når du er ude at rejse. Vi vil gerne sende et tak til HotelSpecials, der via støtte har gjort denne artikel mulig. HotelSpecials hjælper dig med at finde hotelværelser og inspiration til din næste rejse.

Relateret indhold