5 Gode Råd Til Affiliate Marketing

Skrevet d. 16. April 2019
Jumpstory.dk

Hvis du er en af de få, der for alvor formår at få succes med en affiliate-side, kan du se frem til en solid passiv indtægtskilde. Dog skal man, for at få denne succes, forstå, at det i høj grad handler om at være i stand til at engagere dine besøgende. Som affiliate-marketer bliver du kun belønnet, såfremt dine besøgende udfører en konvertering, der udgør en værdi for dine samarbejdspartnere.

Derfor er det fuldstændig afgørende, at du ikke blot agerer mellemled, men derimod også serverer godt og relevant indhold, der giver dine besøgende et incitament til at foretage en konvertering. Dette kommer både dig og dine samarbejdspartnere til gavn.

Her er 5 råd til, hvordan du får succes med affiliate marketing.

1. Vær opmærksom på, hvem der besøger din side

En god affiliate side skal fungerer som behovsdækker for dine besøgende. Du skal derfor skrive dit indhold ud fra, hvad dine besøgende vil have svar på.

Har du for eksempel en side, der omhandler sport og fitness, skal du holde dig til emner der relaterer til dette. Afdæk emner, der relaterer til sport og fitness, og afgræns dig til samarbejdspartnere, der sælger ydelser eller produkter, der er relevante.

Du skal altså ikke opstille et affiliate link til et produkt, der ingen relevans har til resten af siden, bare fordi du får en høj procentdel af salget.

2. Husk troværdigheden

Hvis du gerne vil have en solid og stabil mængde af trafik, hvilket blandt andet kræver gengangere, skal du overbevise dine besøgende om, at dit indhold og din side er troværdig.

Kort fortalt, skal dine besøgende forlade din side med et indtryk af, at din side er der for at hjælpe dem, ikke kommercialisere den trafik, de udgør.

3. Vær gennemsigtig

Det er vigtigt, at du fører en gennemsigtig og ærlig samarbejdspolitik. Det er bedre at være ærlig og gennemsigtig, end at forsøge at skjule din intentioner med de opstillede affiliate links. Alle ved, hvorfor der er der, så der er ingen grund til at lade som om, at det ikke er tilfældet.

4. “Evergreen content”

Når du skriver indhold, vil det helt naturligt blive mere eller mindre forældet med tiden. Især, hvis der er tale om blogindlæg inden for et emne, der udvikler sig enormt hurtigt, hvilket for eksempel kunne være teknologi.

Du gør dig selv en kæmpe tjeneste ved at skrive indhold, der holder sig aktuelt og relevant så længe som muligt. Hvis det er muligt, så skab “evergreen” indhold, altså indhold, der aldrig bliver irrelevant.

Alternativt, kan du løbende opdatere og forbedre dit indhold, så det altid er opdateret og relevant for dine besøgende.

5. Giv det tid

Rom blev som bekendt ikke bygget på én dag. Det gør din affiliate side heller ikke. En god affiliate side, der indbringer dig et fornuftigt beløb på månedlig basis, kræver tid og pleje. Det er vigtigt, at du ikke mister modet, men derimod giver det tid og bliver ved med at forbedre siden.

Tak til iBob.dk
Tak til iBob.dk for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos iBob kan du blandt andet købe kontorartikler.

Wordpress og Joomla er to af de mest anvendte content management systemer, der findes, når det gælder om at lave hjemmesider. Der er stor forskel på, hvilket CM…
Læs mere
Du behøver hverken være udvikler eller have meget erfaring, hvis du vil lave din egen hjemmeside. Det er blevet utrolig nemt, og der er en mange gratis kurser t…
Læs mere
Når du surfer på internettet, angiver webadressen den lokation, som du befinder dig på. En webadresse kaldes også for en URL adresse. Http(s) er en del af URL’e…
Læs mere
Det er muligt at få en gratis hjemmeside, som benytter sig af wordpress softwaren, men der er mange muligheder, når der skal sættes en pris på WordPress. Omkr…
Læs mere
Internettet kan være svært at forstå, og teknologien har i den grad udviklet sig så hurtigt, at man umulig kan være sikker på alt, hvad der foregår. Hardware er…
Læs mere
Wordpress er ubetinget det mest benyttede CMS system i verdenen. I starten var Wordpress tiltænkt som et CMS system, der mest af alt skulle understøtte blogs. S…
Læs mere
Selvom Wordpress er et utroligt populært CMS system, der har utroligt mange gode sider, er der selvfølgelig også nogle ulemper ved det populære system. En af de…
Læs mere