De Tre Bedste Gratis Wordpress-temaer

Skrevet d. 18. March 2019
Negative Space

Når man laver en Wordpress-side, er det yderst vigtigt at finde et godt tema. I denne artikel får du vores bud på de tre bedste gratis WordPress-temaer, hvor både det visuelle og funktionaliteten spiller.

Et godt WordPress-tema kan være afgørende for, hvorvidt man får succes med sin hjemmeside. Der er ekstremt mange temaer at vælge imellem med WordPress som ens CMS, og det jo som udgangspunkt rigtig fint, da det øger chancen for, at der findes et tema, som er det perfekte match med det, man søger.

Det enorme udvalg kan dog virke en kende uoverskueligt, og særligt hvis man ikke har meget erfaring med at bygge hjemmesider, kan man let komme til at vælge katten i sækken, når man vælger tema.

Nogle temaer virker nemlig på overfladen rigtig gode, men kradser man lidt i lakken, finder man ud af, at alting ikke er lutter lagkage.

Hvad er vigtigt for et tema?

Hjemmesider har forskellige formål, og derfor findes der næppe et tema, der er det perfekte i samtlige kontekster. Man skal bestræbe sig på at finde et tema, der imødekomme de ønsker og behov, man måtte have i en given situation.

Der er en række ting, som vi mener, altid er vigtige for et tema, og det er funktionalitet. Det er vigtigt, at ens tema giver en de muligheder, som man har brug for.

Derudover skal temaet være lynhurtigt. Det er vigtigt, at manden bag temaet kan sit godt håndværk og ikke har bygget temaet af kilometerlang lortekode, der sørger for en elendig loadtid.

Derudover gør det da heller ikke noget, hvis temaet er visuelt lækkert og passer til den niche, man opererer i.

Vores bud på de tre bedste WordPress-temaer

Som lovet kommer vi her med vores bud på de tre bedste WordPress-temaer. Disse temaer er funktionelle og lette at betjene. Tilmed loader de yderst hurtigt, og så synes vi personligt, at de er smukke.

1) ColorMag

Med dette tema kan du bygge en hjemmeside, der ser yderst professionel og lækker ud. Sider med dette tema er lette at navigere rundt på, og man har ekstremt mange muligheder med dette tema.

De mange muligheder gør dog også, at man skal bruge lidt tid på at sætte sig ind i temaet. Der er nemlig mange ting at tage stilling til, når temaet skal tilpasses.

Temaet egner sig ikke super godt til en privat blog; dertil har temaet simpelthen for meget magasin-look over sig. Er din side derimod et digitalt magasin, finder du næppe noget bedre tema.

Største fordele ved dette tema:

 • Hurtigt
 • Responsivt
 • Man kan vildt meget i temaet
 • Æstetisk nydelse

2) Sydney

Sydneys look er egentlig ganske simpelt. Der er ikke så meget tingeltangel, og det kan vi egentlig meget godt lide.

Temaet tillader en one page-forside, så hvis du leder efter et tema, der giver denne mulighed, finder du næppe et bedre tema end Sydney.

Temaet er ret let at betjene, og det har de funktioner, som langt de fleste har brug for, når de bygger hjemmesider.

Største fordele ved dette tema:

 • Hurtigt
 • Let at opsætte en fed forside
 • Stilrent look
 • Responsivt

3) Talon

Talon er vores sidste anbefaling, og den har mange af de samme fortrin som de to foregående. Også Talon er yderst smuk, og temaet er ganske let at betjene.

Funktionaliteten er også fornuftig, og denne vil være tilstrækkelig for langt de fleste hjemmesideskabere.

Største fordele ved dette tema:

 • Responsivt
 • Ret let at lave en lækker forside
 • Der findes mange gode tutorial-videoer med dette tema, så man kan let få hjælp

Tak til Formulaswiss

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med Formulaswiss, som sælger CBD-produkter til fornuftige priser.

Tusind tak for hjælpen med artiklen. Det er yderst værdsat.

Wordpress og Joomla er to af de mest anvendte content management systemer, der findes, når det gælder om at lave hjemmesider. Der er stor forskel på, hvilket CM…
Læs mere
Du behøver hverken være udvikler eller have meget erfaring, hvis du vil lave din egen hjemmeside. Det er blevet utrolig nemt, og der er en mange gratis kurser t…
Læs mere
Når du surfer på internettet, angiver webadressen den lokation, som du befinder dig på. En webadresse kaldes også for en URL adresse. Http(s) er en del af URL’e…
Læs mere
Det er muligt at få en gratis hjemmeside, som benytter sig af wordpress softwaren, men der er mange muligheder, når der skal sættes en pris på WordPress. Omkr…
Læs mere
Internettet kan være svært at forstå, og teknologien har i den grad udviklet sig så hurtigt, at man umulig kan være sikker på alt, hvad der foregår. Hardware er…
Læs mere
Wordpress er ubetinget det mest benyttede CMS system i verdenen. I starten var Wordpress tiltænkt som et CMS system, der mest af alt skulle understøtte blogs. S…
Læs mere
Selvom Wordpress er et utroligt populært CMS system, der har utroligt mange gode sider, er der selvfølgelig også nogle ulemper ved det populære system. En af de…
Læs mere